Închirieri auto Craiova

Alege inteligent mașina potrivită

pin pickup
pin pickup
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

DriveSmart oferă servicii de închiriere mașini în Craiova!

Locația DriveSmart din Craiova îți oferă servicii de închiriere auto de încredere în oraș și împrejurimi. Fie că ai nevoie de o mașină pentru o călătorie de afaceri sau pentru a explora frumusețile orașului Craiova și ale regiunii Olteniei, suntem aici pentru a te ajuta!

Cu o experiență vastă în domeniul închirierilor auto și o flotă variată de vehicule, DriveSmart Craiova îți pune la dispoziție mașini de închiriat de la compacte la SUV-uri și mașini de lux. Procesul de rezervare este simplu și rapid, astfel încât să poți avea o mașină la dispoziție în cel mai scurt timp posibil. Printre modelele disponibile se numără: Volkswagen Passat, BMW 530E, Mercedes Vito și multe altele!

Echipa noastră prietenoasă și profesionistă este disponibilă să te asiste în alegerea celei mai potrivite mașini pentru nevoile tale și să-ți ofere informații utile despre destinații și atracții din Craiova și împrejurimi.

 

Descoperă Craiova

Explorează Craiova în confort și stil cu serviciile de rent a car de la DriveSmart. O mașină închiriată îți oferă libertatea de a descoperi orașul și regiunea în propriul ritm, fără constrângeri de program și cu posibilitatea de a explora locuri precum Parcul Nicolae Romanescu, Casa Băniei sau Teatrul Național Marin Sorescu.

Pentru rezervări simple și convenabile și pentru a experimenta cea mai bună opțiune de închiriere auto din Craiova, te invităm să ne contactezi sau să utilizezi platforma noastră online! 

 

De ce să alegi DriveSmart

  1. Fără garanție: La Drivesmart.ro, nu este necesară plata unei garanții pentru închirierea mașinii, oferindu-ți o experiență fără griji.

  2. Libertate de a pleca în străinătate: Poți ieși cu mașina în afara țării, oferindu-ți posibilitatea de a explora și alte destinații din Europa.

  3. Asistență 24/7 în Europa: Beneficiezi de asistență rutieră disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe tot teritoriul Europei, asigurându-ți siguranța și liniștea în timpul călătoriilor.

  4. Kilometri nelimitați: La Drivesmart.ro, nu există limite de kilometri închiriați, permițându-ți să conduci cât dorești, fără costuri suplimentare.

  5. Gamă diversificată de mașini: Ai la dispoziție o gamă variată de mașini din care poți alege, astfel încât să găsești cu ușurință vehiculul care să se potrivească nevoilor tale.  

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!