Alege inteligent mașina potrivită

pin pickup
pin pickup
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

Confort și spațiu generos cu închirieri van și microbuze de la DriveSmart.ro!

Când călătoria ta implică transportul unui grup de persoane, confortul și spațiul generos devin prioritare. Cu serviciul nostru de închirieri van și microbuze, poți asigura că toți pasagerii tăi călătoresc în stil și relaxare. Flota noastră include vanuri 8+1 și microbuze de calitate, precum Mercedes V Class, Mercedes Vito, Peugeot Boxer, Renault Trafic și Opel Vivaro.

Beneficiile închirierilor de van și microbuze de la DriveSmart.ro:

  1. Capacitate generoasă: Indiferent de numărul de pasageri, avem soluții pentru tine. Vanurile 8+1 și microbuzele noastre oferă spațiu suficient pentru a transporta confortabil toți membrii grupului tău.

  2. Confort și lux: Dacă dorești să faci o impresie deosebită sau pur și simplu să călătorești în stil, opțiunile noastre de lux precum Mercedes V Class îți oferă nivelul potrivit de confort și rafinament.

  3. Flexibilitate în alegere: De la Mercedes Vito la Peugeot Boxer, flota noastră de vanuri și microbuze acoperă o gamă variată de nevoi. Fie că este vorba de transportul către un eveniment special sau o excursie în grup, avem soluții adaptate pentru tine.

  4. Conducere sigură: Echipa noastră se asigură că toate vehiculele noastre sunt în condiții optime pentru siguranța ta și a pasagerilor. Te poți baza pe noi pentru o călătorie sigură și confortabilă!

Explorează drumurile în confort și cu stil

Când călătoria implică mai mulți pasageri, nu trebuie să faci compromisuri în privința confortului. Cu flota noastră de vanuri și microbuze de închiriat, ne asigurăm că toți călătorii tăi se bucură de spațiu generos și relaxare pe parcursul călătoriei.

Indiferent de destinație, DriveSmart.ro are soluțiile perfecte pentru transportul persoanelor în confort și stil. Pentru a descoperi mai multe și pentru a beneficia de serviciul nostru de închirieri van și microbuze, contactează-ne aici. Condu cu încredere și asigură-te că deplasările în grup sunt mereu memorabile! 

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!