Servicii Adiționale Închirieri Auto

Servicii DriveSmart.ro - Oferim tot ceea ce ai nevoie pentru o călătorie perfectă

La DriveSmart.ro, ne-am dedicat să îți oferim servicii complete pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență perfectă. Fie că alegi să explorezi destinații noi sau să te bucuri de confortul călătoriilor zilnice, am dezvoltat o gamă variată de servicii pentru a-ți îndeplini toate nevoile:

Scaun pentru copil 

Înțelegem cât de importantă este siguranța familiei tale. Prin serviciul nostru de scaun pentru copil, oferim opțiunea de a închiria mașina cu un scaun special pentru cei mici. Astfel, poți călători fără griji, știind că siguranța copiilor tăi este o prioritate.

GPS

Navigarea ușoară și sigură este esențială în orice călătorie. De aceea, oferim serviciul de GPS, pentru a te ghida cu precizie către destinație. Indiferent dacă explorezi orașul sau te îndrepți spre noi aventuri, vei ajunge cu ușurință la fiecare obiectiv.

Livrare mașină la adresa ta

Confortul tău este prioritatea noastră! Cu serviciul nostru de livrare la adresa ta, îți aducem mașina direct acolo unde ai nevoie. Indiferent dacă este vorba despre aeroport, locul de muncă sau orice alt punct din București, Arad, Oradea sau Timișoara, suntem aici să îți oferim confortul pe care îl meriți. Dacă ai un punct de preluare la aeroport, aducem mașina acolo gratuit. Pentru preluări din alte locații decât sediul nostru, se aplică o taxă adaptată pentru serviciul de livrare personalizată.

La DriveSmart.ro, ne străduim să facem închirierea auto cât mai convenabilă și plăcută pentru tine. Cu serviciile noastre, te asigurăm că fiecare călătorie va fi o experiență fără complicații și memorabilă. Alege serviciile noastre pentru o mobilitate smart și călătorii uimitoare!

Închirieri mașină cu șofer

Când călătoria ta necesită un nivel superior de profesionalism și confort, serviciul nostru de închirieri mașină cu șofer este alegerea perfectă. Indiferent de evenimentul sau întâlnirea de afaceri la care participi, echipa noastră de șoferi profesioniști și experimentați se asigură că ajungi la destinație într-un mod elegant și fără stres.

Mașină de înlocuire

Când vine vorba de mobilitate, nevoile tale pot evolua rapid. Iar atunci când ești în situația de a avea o mașină închiriată și ai un accident, DriveSmart.ro vine cu o soluție rapidă și fără stres prin serviciul de mașină de înlocuire.
Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!