Închirieri auto Arad

Alege inteligent mașina potrivită

pin pickup
pin pickup
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

DriveSmart.ro – Alegerea perfectă pentru închirieri auto în Arad

Dacă urmează să călătorești în orașul Arad pentru o vizită de afaceri sau pentru o escapadă turistică, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la transport. DriveSmart.ro îți pune la dispoziție servicii de închiriere auto care fac din mobilitatea ta o experiență plăcută și fără bătăi de cap. 

Beneficii excepționale ale închirierii de mașini de la DriveSmart.ro în Arad

  1. Fără garanție: DriveSmart.ro îți oferă posibilitatea de a închiria o mașină fără a fi nevoie să plasezi o garanție. Astfel, poți să te bucuri de libertatea de a călători fără îngrijorări.

  2. Libertatea de a părăsi țara: Cu DriveSmart.ro, nu există bariere geografice. Poți să ieși cu mașina în afara țării fără nicio restricție, oferindu-ți oportunitatea de a explora țările vecine sau de a merge oriunde îți dorești.

  3. Asistență 24/7 în întreaga Europă: Siguranța ta este o prioritate. Prin intermediul DriveSmart.ro, beneficiezi de asistență rutieră non-stop pe întreg teritoriul Europei. Indiferent de situație, echipa noastră este pregătită să vină în ajutorul tău.

  4. Kilometri nelimitați la închiriere: Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la limita de kilometri parcursă. Cu DriveSmart.ro, ai kilometri nelimitați, ceea ce înseamnă că poți să explorezi fără restricții și să te bucuri de fiecare moment al călătoriei tale.

  5. Gamă variată de mașini: Fie că ai nevoie de o mașină compactă pentru navigarea prin oraș sau de un SUV spațios pentru o aventură în natură, DriveSmart.ro îți pune la dispoziție o gamă diversificată de mașini. De la modelele economice la cele de lux, vei găsi întotdeauna o opțiune potrivită pentru tine.

Proces simplu de închiriere 

Procesul de închiriere de la DriveSmart.ro este extrem de simplu! Accesează formularul online, furnizează detaliile pentru preluarea și returnarea mașinii, alege data și ora dorită și selectează modelul de mașină care ți se potrivește.

Descoperă Frumusețea Orașului Arad

Odată ajuns în Arad, mașina închiriată de la DriveSmart.ro îți oferă libertatea de a explora orașul în propriul ritm. Vizitează Cetatea Aradului, admiră frumusețea Bisericii Evanghelice și bucură-te de arhitectura Primăriei orașului! 

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!