Închirieri auto Targu Mures

Alege inteligent mașina potrivită

pin pickup
pin pickup
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
clock time
Selectați ora
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

Închirieri auto în Târgu Mureș: explorează inima Transilvaniei cu DriveSmart.ro!

Explorează orașul care se desfășoară de o parte și de alta a râului Mureș, optând pentru serviciul de închirieri auto de la DriveSmart! Alege din flota noastră de mașini moderne modelul care răspunde nevoilor tale și eficientizează timpul, costul și confortul călătoriilor tale la volan! 

De ce să optezi pentru un serviciu de închirieri auto în Târgu Mureș dacă ești în vacanță? 

Închirierea unei mașini în Târgu Mureș îți oferă posibilitatea de a savura o experință turistică ce le are pe toate. Cu peisajele inedite, clădirile istorice impresionante sau obiectivele de neratat pentru iubitorii de arte frumoase, orașul de pe Mureș trebuie să fie pe lista următoarelor tale destinații de vacanță! Cetatea Medievală impunătoare care se întinde pe 4 hectare, Palatul Culturii unde te întâmpină concertele Filarmonicii sau superba Piață a Trandafirilor sunt doar câteva dintre atracțiile turistice care te vor fermeca în orașul aflat în inima Transilvaniei. Toate aceste puncte de interes pot fi accesate ușor cu o mașină închiriată de la DriveSmart. Iată doar câteva motive pentru care să mizezi pe această variantă de transport:

  • Flexibilitate. Nu îți impunem nicio limită în ceea ce privește numărul de kilometri efectuați, de aceea poți explora în propriul ritm această destinație. 
  • Confort. Flota noastră cuprinde modele de mașini moderne, care prezintă o mulțime de dotări menite să-ți asigure confortul pe toată durata călătoriei, astfel încât să ai parte de o experiență exclusivistă. 
  • Siguranță. Siguranța clienților noștri este primordială, așadar îți punem la dispoziție mașini cu tehnologii de ultimă generație, menite să mențină confortul pasagerilor și să prevină situațiile nedorite din trafic. 

Închirieri mașini de lux la preț mic în Târgu Mureș – soluția de mobilitate pentru călătoriile în interes profesional

Dacă ai o deplasare în interes de serviciu în Târgu Mureș și ești în căutarea unei soluții de mobilitate la costuri convenabile, alege serviciul de închiriere de mașini de lux la preț mic pe care ți-l punem la dispoziție prin intermediul drivesmart.ro! Avantajele pe care le oferim clienților noștri sunt numeroase, printre care și:

  • Navigare fără efort. Printre serviciile extra care fac parte din oferta noastră se numără și închirierea mașinii cu șofer în Târgu Mureș. Te poți concentra astfel pe pregătirea întâlnirilor sau te poți ocupa cu alte activități organizatorice, uitând de grija șofatului sau de stresul aferent găsirii unui loc de parcare. 
  • Mașini premium. Dacă mergi la o întâlnire de afaceri importantă, ai nevoie de o mașină elegantă, care să contribuie la crearea unei imagini profesioniste. Din flota noastră de mașini fac parte modele de ocazie, așadar îți poți selecta automobilul dorit din cele disponibile. 
  • Transfer aeroport în Târgu Mureș. Călătorești cu avionul și cauți cea mai bună soluție de transfer de la aeroport în Târgu Mureș? Îți oferim gratuit serviciul de livrare a mașinii la aeroportul din oraș! 

Rezervă-ți din timp o mașină de închiriat de la DriveSmart.ro și transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat!

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!