Despre Noi – DriveSmart.ro

Bine ai venit la DriveSmart.ro, destinația ta pentru servicii premium de închirieri auto! Ne mândrim cu abordarea noastră inovatoare și orientată către satisfacția clienților. Cu o viziune clară și o echipă dedicată, ne străduim să oferim soluții de mobilitate pe măsură.

Suntem aici pentru a face închirierea auto mai simplă, mai flexibilă și mai convenabilă decât oricând. Ne concentram pe nevoile și preferințele tale pentru a oferi o gamă diversificată de servicii și avantaje inovatoare:

Fără garanție

Pentru că înțelegem că timpul și bugetul tău sunt prețioase, am eliminat cerințele de garanție. Te bucuri de mașina dorită fără a-ți face griji cu privire la sume mari depuse ca garanție.

Mobilitate internațională

Dacă planurile tale te poartă dincolo de granițele țării, suntem aici să te sprijinim. Oferim posibilitatea să ieși cu mașina din țară, pentru a-ți oferi libertatea de a explora noi destinații în Europa.

Asistență 24/7 în Europa

Pentru noi, siguranța și confortul tău sunt esențiale. Cu asistența noastră disponibilă non-stop pe întreg teritoriul Europei, ai încredere că suntem mereu lângă tine, indiferent de situație.

Kilometri nelimitați

Plăcerea de a conduce nu trebuie limitată. De aceea, oferim kilometri nelimitați la închirierea mașinilor noastre, astfel încât să poți explora fără restricții.

Flexibilitate punct de preluare

Indiferent dacă ai nevoie de preluarea la aeroport sau de livrare la alt punct din București, Arad, Oradea sau Timișoara, suntem flexibili și adaptabili la preferințele tale.

Varietate de mașini

Înțelegem că fiecare călătorie este unică. De la compacte la SUV-uri și mașini de lux, oferim o gamă variată de mașini pentru a te potrivi cu preferințele tale.

La DriveSmart.ro, ne propunem să aducem experiența de închiriere auto la un nivel superior, oferind servicii personalizate și soluții inteligente pentru fiecare călătorie. Alege-ne pentru călătorii fără bătăi de cap și descoperă cum închirierea auto poate fi cu adevărat smart!

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!