Oferte Închirieri Auto

Descoperă ofertele incitante de închirieri auto cu DriveSmart.ro!

La DriveSmart.ro, suntem dedicați să îți oferim libertatea de a explora, indiferent de motivele călătoriei tale. Cu oferte care nu cunosc limite de timp, poți să te bucuri mereu de posibilitatea de a conduce mașina perfectă pentru fiecare aventură. Și nu uita, un apel telefonic este tot ce ai nevoie pentru a transforma aceste oferte în realitate!

Descoperă ofertele noastre speciale

Reduceri pentru închirieri pe termen lung

Indiferent dacă vei călători în interes de afaceri sau pentru plăcere, închirierea pe termen lung poate fi cea mai convenabilă opțiune. Beneficiază de oferte speciale pentru închirieri pe termen lung, iar avantajele vor fi palpabile în buzunarul tău.

Reduceri de weekend pentru escapade scurte

Planifici o evadare de weekend? Noi îți facem experiența mai plăcută cu reduceri de weekend la închirierea mașinilor. Fie că vrei să explorezi împrejurimile orașului sau să te relaxezi într-un loc îndepărtat, noi suntem alegerea perfectă.

Soluții personalizate pentru Business și Corporate

Pentru companii de dimensiuni mici și mijlocii, în special în București, avem oferte special concepute. Indiferent dacă ai 10 sau 50 de angajați, îți oferim opțiuni de închiriere în leasing operațional care fac gestionarea flotei de mașini mai ușoară și mai convenabilă. Fără griji legate de taxe, ITP sau asigurări – noi ne ocupăm de toate aceste aspecte.

Alegerea ta – persoană fizică sau juridică

Indiferent dacă închiriezi în numele tău sau al companiei tale, noi ne adaptăm ofertele pentru a se potrivi cerințelor tale specifice.

Flexibilitate în închirierea pe termen mediu

Dacă ești în căutarea unei opțiuni de închiriere pe termen mediu, de la 1 la 3 ani, suntem aici pentru tine. Flexibilitatea în închiriere îți permite să adaptezi soluția la nevoile tale în schimbare.

Contactează-ne astăzi! 

Acum este momentul să faci primul pas către aventura ta cu DriveSmart.ro. Sună-ne și descoperă ofertele noastre captivante, concepute pentru a-ți aduce confortul și libertatea de care ai nevoie în fiecare călătorie. Fii gata să explorezi lumea fără limitări și bariere, cu mașini care așteaptă să fie conduse.

Nu există nicio clasă de mașini selectată în biroul actual. Vă rugăm să alegeți o altă clasă!